Reparatii Laptop la Domiciliu

reparatie laptop acasa

Service laptop Bucuresti si Ilfov

Reparam la domiciliul clientului laptopuri defecte cu manifestari precum:laptopul nu porneste, laptopul porneste dar nu afiseaza, laptop are display-ul spart, etc.Deasemenea diagnosticam, reparam sau schimbam dupa caz componente defecte.

Toate laptopurile ce urmeaza sa fie reparate sunt in prealabil constatate dupa care reparate cu aparatura si echipamente de ultima generatie si ulterior testate si verificate.

service laptop bucuresti

Reparatii hardware

Efecutam atat reparatii la nivel hardware cat si software pentru aproape orice model de laptop.

service laptopuri la domiciliu

Schimbare componente

Acolo unde nu se pot repara, componentele sunt schimbate cu altele compatibile.

Un laptop cu o placa de baza defecta se poate repara, in prima faza se face o diagnosticare si ulterior se repara sau se inlocuiesc componentele defecte.

Atunci cand vorbim de un laptop defect, acesta poate avea cauze de natura hardware ( placa de baza defecta, hard disk defect, memorie RAM defecta ) sau de natura software ( windows virusat, drivere incompatibile ).Toate acestea pot fi identificate un urma unei constatari la domiciliu.

Fie ca vorbim de o componenta defecta sau de imbunatatirea performantei la laptop putem remedia problema prin reparatia sau inlocuirea componentei respective pe loc la domiciliu.Printre componentele schimbate putem aminti: schimbare tastatura, schimbare mufa de alimentare, schimbare baterie, schimbare display spart, etc.

In functie de configuratia unui laptop trebuie tinut cont de versiunea de windows ce urmeaza sa fie instalata sau de programe.Acolo unde este posibil, se recomanda imbunatatirea performantei prin adaugarea de componente suplimentare sau cu performanta mai ridicata precum: memorie ram, hard disk de tip SSD sau M.2, procesor sau placa video cu performanta mai ridicata.

deplasare rapida reparatie laptop

Interventie rapida

Aproape toate solicitarile pentru repararea unui laptop sunt rezolvate pe loc.

pret reparatie laptop

Preturi minime

Incercam constant sa ne adaptam cerintelor clientilor nostri si sa pastram preturile cat mai mici.

reparatie laptop de calitate

Calitate

Operatiunea de reparatie laptop este facuta cu aparatura de ultima generatie.

Laptopul nu afiseaza?

Chiar daca un laptop porneste dar nu afiseaza, defectele pot avea cauze multiple, de la o memorie RAM defecta, pana la un banal contact imperfect la display.Asadar, o diagnosticare prealabila este strict necesara.

Schimbare display

Defecte des intalnite

Schimbare display laptop, reparat placa de baza laptop, inlocuire baterie laptop, schimbare tastatura laptop, resetare BIOS laptop, sunt doar cateva dintre operatiunile pe care le facem la un laptop defect.

schimbare display laptop

Display Laptop Spart

inlocuit placa de baza laptop

Placa de Baza Defecta

alimentator defect laptop

Probleme Alimentare

Ce spun clientii?

Cateva dintre parerile clientilor...

reparatii calculator ilfov

Asteptam apelul dumneavoastra

Suntem aici pentru a rezolva problema dumneavoastra rapid si eficient.

  • windows 10
  • instalare office
  • instalare antivirus
  • reparatii laptop asus
  • instalare kaspersky