Reparatii Monitoare LCD

reparatii monitoare

Service Monitoare LED

Tehnologia a avansat in ceea ce priveste constructia unui monitor LCD si este in continua schimbare.Un monitor LCD defect poate avea diverse cauze precum: display spart, sursa defecta, probleme de conectica, etc.

Fie ca vorbim de un monitor ieftin cu o performanta redusa sau un monitor LED de ultima generatie, acestea pot fi diagnosticate sau reparate dupa decizia clientului.Printre monitoarele de ultima generatie putem aminti: monitor QLED, monitor gaming WQHD, monitor curbat dual QHD.

testare monitor led

Testare LED

Putem verifica atat monitoare cu iluminare CCFL cat si monitoare cu iluminare LED.

schimbare condensatori sursa

Schimbare condensatori sursa

Una dintre problemele comune intr-o sursa de monitor lcd o reprezinta condensatorii electrolitici defecti.

Monitoarele 4K au o calitate inalta a imaginii buna pentru a viziona filme, dar pentru jocuri este recomandata mai mult un monitor cu o rezolutie de 1440p sau 1080p.

Rata de refresh a unui monitor de calculator se refera la cat de des se reinprospateaza imaginea pe ecran, aceasta fiind masurata in Hz.Poate avea valori diferite: 60Hz, 120Hz, 144Hz.

Monitoarele LCD pot avea diferite specificatii tehnice, de la modul de constructie Twisted Tematic (TN), In Plane Switching (IPS), pana la rata de refresh sau rezolutie.

Atunci cand luati decizia de a achizitiona un monitor pentru calculator mai performant, trebuie sa tineti cont de ultimele tehnologii precum: flicker-free, freesync, g-sync, low blue light, display port, panel TN, panel IPS, wide, ultra wide, rata de refresh 144hz, rata de refresh 240 hz, curbat sau nu.

inlocuire monitor led

Inlocuire display

Display-ul la un monitor nu se poate repara daca este spart sau lovit.Un display crapat sau un display spart este ireparabil.

dungi monitor defect

Reparatii monitoare cu dungi

Daca au aparut dungi pe ecranul monitorului fara ca acesta sa fie lovit, spart sau crapat, acestea se pot remedia prin tehnici speciale.

reparatie sursa monitor

Service sursa monitor

Daca monitorul nu mai porneste deloc, poate fi de vina sursa interna de alimentare sau sursa externa care alimenteaza monitorul.

Display Spart?

Un display LCD la un monitor de calculator este destul de fragil atunci cand vorbim de socuri mecanice.In cazul in care este lovit, display-ul incepe sa nu mai afiseze corect imaginea si pot aparea dungi sau pete de diverse culori.

Schimbare display

Defecte des intalnite

Un monitor LED este compus din mai multe parti si componente importante precum: display lcd, iluminare led, sursa de alimentare, modul video, conector HDMI, conector DVI, conectori displayport.

condensatori defecti sursa

Condensatori Umflati

service sursa monitor

Sursa Monitor Defecta

service display spart

Display LCD Spart

Ce spun clientii?

Cateva dintre parerile clientilor...

reparatii calculator ilfov

Asteptam apelul dumneavoastra

Suntem aici pentru a rezolva problema dumneavoastra rapid si eficient.

  • windows 10
  • instalare office
  • instalare antivirus
  • reparatii laptop asus
  • instalare kaspersky