Recuperare Date Sterse sau Inaccesibile

recuperare date laptop

Recuperare date - Copiere date

Recuperam si copiem date care nu mai pot fi accesate de pe un laptop sau calculator, care nu mai intra in windows, este defect hardware sau laptopul nu mai porneste, etc.Copiem date de pe: M.2 NVMe, NGFF (B + M key ), mSATA, IDE, SATA. Pentru recuperarea sau copierea datelor trebuie sa dispuneti de preferat, de o unitate de stocare externa, stick USB, hard disk extern, etc. pe care sa transferam datele recuperate respectiv copiate.

Atat in functie de performanta laptopului si/sau a componentei de pe care se copiaza, cat si in functie de capacitatea datelor, durata de copiere poate varia foarte mult.Se pot recupera / copia si fisierele care au fost sterse din cosul de gunoi, dintr-un sistem windows inaccesibil sau pur si simplu fisiere pe care nu le mai gasiti.

recuperare parola wireless

Backup date

Efectuam salvarea datelor de fiecare data cand este necesar si recomandam sa se faca backup-uri automate sau cat mai des cu putinta pentru siguranta datelor dumneavoastra.

recuperare date NGFF

Recuperare poze sterse

Chiar daca pozele au fost sterse din recycle bin, acestea pot fi recuperate.In cazul in care laptopul nu mai afiseaza nimic sau nu mai porneste deloc, se pot copia datele pe alte unitati externe de memorie.

Recuperam si copiem date chiar daca laptopul nu mai porneste, nu mai incarca windows-ul, este virusat sau are display-ul spart.

Recomandam achizitionarea unitatilor de stocare interne sau externe de mare viteza precum: hard disk de tip SSD, M.2 NVMe, stick USB 3.1 sau USB 3.0.Atat pentru utilizarea zilnica a windows-ului, cat si in cazul unei recuperari de date, viteza mare de copiere poate reduce cu mult timpul de asteptare.

Pentru o siguranta sporita a fisierelor, recomandam salvarea periodica a fisierelor in sisteme de tip cloud.In cazul unui defect hardware la laptop sau software, datele dumneavoastra pot fi in siguranta.

In cazul in care nu mai putem intra in windows pentru ca am uitat parola de acces, aceasta poate fi resetata.Pot fi aflate sau resetate si parole la routere wireless, sau BIOS.

copiere date de pe laptop

Copiere date la domiciliu

Pentru o transparenta maxima, copiera de date se face la domiciliul si sub indicatile dumneavoastra.

devirusare date copiate

Siguranta datelor copiate

Datele recuperate sau copiate sunt scanate cu programe antivirus pentru protectia pe viitor a acestora.

cum copiezi date in siguranta

Securitatea datelor

Fie ca vorbim de o devirusare sau de o reinstalare de windows, siguranta integritatii datelor primeaza in orice operatiune de service.

Documentele au disparut?

Daca sesizati ca v-au disparut fisiere, documente sau poze, acestea puteau fi sterse din greseala, pot exista erori pe hard disk sau pot fi prezenti virusi care au facut posibila disparitia documentelor.

Recuperare Parola Windows

Unitati de Stocare Sigure

Pentru o siguranta sporita a datelor recomandam copierea acestora pe cel putin 2 medii de stocare precum: hard disk-uri si stick-uri externe sau in sisteme de tip cloud.

salvare fisiere pe stick

Salvare Fisiere pe Stick

recuperare fisiere sterse

Verificare Fisiere Recuperate

backup windows 11

Backup pe Hard Disk Extern

Ce spun clientii?

Cateva dintre parerile clientilor...

reparatii calculator ilfov

Asteptam apelul dumneavoastra

Suntem aici pentru a rezolva problema dumneavoastra rapid si eficient.

  • windows 10
  • instalare office
  • instalare antivirus
  • reparatii laptop asus
  • instalare kaspersky