Devirusare Laptop sau Calculator

revirusare laptop

Devirusare laptop la domiciliu

Virusii pot fi impartiti in mai multe categorii si pot fi: virusi de boot, virusi de tip keylogger, virusi de tip malware, virusi de tip spyware, etc.Importanta unui antivirus este majora, indiferent de sistemul de operare pe care il folosim trebuie sa avem in permanenta un program antivirus actualizat la zi.

Daca laptopul nu este protejat de un antivirus, riscam sa il virusam si sa ne punem fisierele in pericol.In urma unei virusari fisierele pot deveni corupte (nu se mai pot deschide), pot fi sterse sau chiar furate.Este recomandat ca periodic sa executam o scanare totala a sistemului si a tuturor fisierelor pe care le avem pentru a preveni infectarea cu un virus nerezident care sta in asteptare si se poate activa in momentul in care este rulat un program ce il contine.

laptop virusat

Email Virusat

Recomandam sa nu deschideti email-urile suspecte care pot fi virusate sau va pot redirectiona catre site-uri de unde va puteti infecta.

devirusare spyware

Siguranta Datelor

Datele aflate pe un calculator virusat pot fi in pericol, de aceea necesitatea unei devirusari este de cele mai multe ori urgenta.

Este recomandat sa se tina cont de performanta laptopului inainte de achizitionarea unui program antivirus, pentru ca in functie de tipul antivirusului acesta poate consuma mai multe sau mai putine resurse.

Atunci cand navigam pe internet, fie ca vorbim de facebook, email sau magazine online, trebuie sa fim protejati in permanenta de un program antivirus.

Nu doar calculatorul poate fi virusat, exista site-uri care sunt virusate iar la accesarea acestor site-uri daca nu avem un antivirus bun, ne putem virusa calculatorul sau laptopul.

Uneori pot exista si fisiere inaccesibile dupa devirusare.In functie de tipul acestor fisiere, sunt editate, rescrise sau reinstalate.

devirusare la domiciliu

Devirusare la domiciliu

Devirusarea unui laptop sau devirusarea unui calculator se face la domiciliul dumneavoastra.

devirusare fisiere de pe laptop

Fisiere in siguranta

Pe tot parcusul procesului de devirusare, acordam o importanta deosebita fisierelor din laptop sau calculator.

verificare fisiere devirusate

Verificare Integritatii Fisierelor

Dupa devirusare atat programele cat si fiserele sunt verificate.

Laptopul este virusat?

In functie de tipul de virus, un laptop virusat poate avea diferite manifestari precum: mesaje de eroare, ecran albastru, laptopul se misca greu, calculatorul se blocheaza, lipsa internet pe laptop sau viteza internetului foarte mica.

Devirusare Laptop

Necesitatea unui antivirus

Indiferent ca vorbim de un calculator sau de un laptop de gaming, avem nevoie in permanenta de un antivirus activ si actualizat la zi.Un program antivirus il putem achizitiona contra cost precum: Kaspersky, Norton, Bitdefender, Eset Smart Securit dar gasim si programe antivirus gratuite precum: Avast, Avira, AVG, Panda Dome, etc.

actualizare antivirus

Actualizare Antivirus

protejare impotriva virusilor

Protejare Impotriva Virusilor

antivirus recomandat windows 11

Recomandare Antivirus

Ce spun clientii?

Cateva dintre parerile clientilor...

reparatii calculator ilfov

Asteptam apelul dumneavoastra

Suntem aici pentru a rezolva problema dumneavoastra rapid si eficient.

  • windows 10
  • instalare office
  • instalare antivirus
  • reparatii laptop asus
  • instalare kaspersky