Reparatii Calculatoare Bucuresti - Ilfov

placa de baza pc

Reparatii PC

Tehnologia este in continua dezvolatare in ceea ce priveste tehnica de calcul.De accea putem observa in zilele noastre calculatoare in componenta carora gasim un procesor Intel i9 sau procesor AMD Ryzen cu frecvente din ce in ce mai mari, placa video GDDR6 si memorie RAM DDR4.Peste toate acestea putem adauga o sursa modulara, o carcasa PC de gaming si nu in ultimul rand un monitor de 240Hz sau un monitor curbat, un mouce de gaming si o tastatura de gaming si avem descrierea unui calculator de gaming.

Pe un astfel de calculator performant putem juca cu usurinta ultimele jocuri aparute, ca: Far Cry 6, Hitman 3, Resident Evil Village, Deathloop, Age of Empires 4, etc. , dar si softuri de editare grafica ca: Adobe Illustrator CC, CorelDRAW, Gravit Designer, Sketch, etc. sau video: Adobe Premiere Elements, CyberLink PowerDirector, Corel VideoStudio Ultimate, Final Cut Pro X, Pinnacle Studio. Pentru ca intreg sistemul sa fie stabil si functional la parametrii optimi, are nevoie de un windows actualizat la zi cu toate driverele necesare. Noi ne ocupam atat pe partea de hardware: reparatie calculator, schimbat componente defecte si diagnosticat, cat si software: instalat windows, instalat drivere, programe, dar si periferice: instalat imprimanta, configurat router, configurat retea, etc.

memorie ram pc

Inlocuire Placa de Baza

Asiguram serviciul de schimbare de placa de baza la domiciliu, indiferent de modelul acestora printre care enumeram: placa de baza cu usb 3.0, placa de baza de gaming, placa de baza socket am4, placa de baza gigabyte etc.

placa video calculator

Diagnosticare PC Defect

Diagnosticam si schimbam componente PC indiferent ca sunt: placa de baza MSI, placa video Sapphire, memorie DDR4 sau memorie DDR3, sursa PC njoy sau procesor i7.

Din cauza unei temperaturi ridicate cauzate de o ventilatie insuficienta, calculatorul poate sa inceapa sa mearga mai greu, sa se blocheze sau chiar sa se inchida din cauza ca procesorul se supraincalzeste. Desi pare un moft, curatarea de praf la un calculator de cele mai multe ori este esentiala pentru o functionare corespunzatoare a calculatorul dar si pentru a prelungi viata componentelor calculatorului.

Cand vorbim de schimbare de componente la un calculator, vorbim in general de cresterea performantei la un calculator.Pot aparea intrebari precum: cand este necesara o reinstalare de windows? Cand trebuie schimbata sursa? De ce sa schimb hard disk-ul?Acestea sunt intrebari la care raspunsul este dat de modul in care se comporta calculatorul si bineinteles, in urma unei diagnosticari amanuntite.

Efectuam la domiciliul clientului: instalare de windows 10, instalare de windows 8, instalare de windows 7 si vista, si chiar reinstalare de windows XP.Toate aceste operatiuni vin la pachet cu instalare de drivere si programe necesare pentru un calculator de office sau gaming.

Atunci cand ne referim la instalarea de programe pe calculator, ne referim atat la programele folosite frecvent ca: microsoft office, mozilla firefox sau google chrome, adobe reader sau skype, dar si la programe pentru calculator de editare foto, programe de editare video sau grafica precum: adobe photoshop, adobe premier pro, autoCAD, inventor, etc.

sosire rapida

Interventie rapida

Aproape toate solicitarile pentru repararea unui laptop sunt rezolvate pe loc.

pret instalare windows

Preturi minime

Incercam constant sa ne adaptam cerintelor clientilor nostri si sa pastram preturile cat mai mici.

reparatii de calitate

Calitate

Operatiunea de reparatie laptop este facuta cu aparatura de ultima generatie.

Calculatorul nu porneste?

Daca un calculator nu mai porneste sau porneste dar nu mai afiseaza nimic pe monitor, poate avea unul sau mai multe defecte.Cand vorbim de defecte la un calculator care nu afiseaza sau care nu mai porneste deloc, putem avea probleme cu o sursa defecta, o memorie RAM defecta sau cu o placa video cu probleme.

Inlocuire Sursa

Reparatii PC Bucuresti

Pe langa schimbare de componente si diagnosticare, reparam si placi de baza, componente, resetam si rescriem BIOS, optimizam si instalam windows si programe, reflow northbridge sau chip video, configurare wireless, etc.

inlocuire tastatura
Instalare Periferice
inlocuit ssd
Upgrade Componente
placa video pci
Configurare Sistem
Ce spun clientii?

Cateva dintre parerile clientilor...

reparatii calculator ilfov

Asteptam apelul dumneavoastra

Suntem aici pentru a rezolva problema dumneavoastra rapid si eficient.

  • windows 10
  • instalare office
  • instalare antivirus
  • reparatii laptop asus
  • instalare kaspersky